The Bird & The Churchkey

Gammel Strand

 

Gammel Strand 44, 1202 København

Vis Menu

 

Our Manifesto

En Gin-oase I Hjertet Af København Velkommen til Reden på Gammel Strand – et sted hvor du vil møde energiske ginnørder og dedikerede øl-entusiaster, i en Shoreditch-inspireret atmosfære, hvor vi serverer mere end tyve forskellige varianter af øl og afbalancerede gin/tonics, parret med vores enorme udvalg af gin. Så find din indre East London vibe og nyd resten af aftenen.      

3rd at The Bird

Den tredje i hver måned, transformerer The Bird & The Churchkey sig til et dansegulv, med sprøde DJ’s, der giver dig lyst til at ryste bagdelen! For at starte festen og holde promillerne oppe, finder vores team hver måned på en ny fredags- og lørdagsmenu, så du aldrig skal være tørstig eller stå med et tomt glas! Følg med på vores Instagram, så du kan tjekke vores DJ-lineup og se hvilke tilbud vi kører med. See you at the Nest!

The Bird Nyheder

New Year’s Eve Danish Version

Danish Version first paragraph Danish Version second paragraph

Valentine’s The Bird Danish Version

Hver eneste dag bør fejres med kærlighed, men særligt denne dag kunne vi ikke lade være med at servere noget helt særligt for San Valentino’s dag! Den 14. februar vil alle Lucas restauranter tilbyde en særlig Valentine’s menu, perfekt til at dele med din bedre halvdel, din bedste ven eller måske din mor. Valentin handler […]